Recent content by NetSurfer

 1. N

  Granskning av SSA:s arbete i Samverkansgruppen

  "(i sammanhanget bör kanske nämnas att både Peter/BSO och Esko/AKP är tekniker)" Förmodligen! Skriver man "om sig själv" på ovanstående sätt?
 2. N

  RG-58 från Electrokit

  Al-varianten heter 40111058...kanske nyligen upplagd...
 3. N

  Klättra utan säkerhetslina i 538 meter tv-torn

  Här en URL som tycks klara sig: LiveLeak.com - Stairway to Heaven ? Climbing a 1786 ft Tower
 4. N

  Radioamatör som spårat ur?

  Till saken hör att de inblandade har varit vänner och "umgåtts". Till saken hör också att de "förfördelade", åtminstone den med snopp försedd, inte är direkt okänd för sitt burdusa sätt och direkt opassande beteende i olika digitala media. När saker och ting går honom emot hotas direkt med...
 5. N

  Hur Många Besöker Ssa Forum?

  Det går naturligtvis att undra vad ovanstående tyckare har uträttat för stort. Kanske det för hans del räcker med en stor käft som inte gör annat än irriterar med konstiga uttalanden. Parhästen är inte bättre han, tillför inget vettigt.
 6. N

  Billig portabelmast

  Vid tfnförfrågan så svarar "Rusta" att flaggstångens låga pris gällde under en kampanj som nu är slut...:(
 7. N

  Kenwood TS-480SAT

  Undrar om Thomas kommer ihåg att han ställde frågan för 2,5 år sedan...;)
 8. N

  Funderar du på att köpa slutsteg?

  Jag må vara för stel för att läsa ironin i diskussionen angående ref slutsteg. Hela sidan dit länken leder är en varning för produkten ifråga. Dålig kvalitet, ingen dokumentation, inga "startup-rekommendationer", tji kontakt med leverantör etc.
 9. N

  Ssa Dl

  Sepofan och ett glas vatten...
 10. N

  Ssa Dl

  Nyligen skrev förre DL7 att han tänkte sig avveckla sitt uppdrag i samband med årsmötet 2007. Noterar med förvåning att utan (hittad) kommentar så är förre DL7 redan nu ersatt av förre vice DL7. Enl SSA sajt så kvarstår förre DL7 i styrelsen...
 11. N

  2006 års rörigaste hemsida ?

  Vad har du för filter aktiverade i din dator? SRS hemsida, länken "Antenntillbehör", andra menyraden uppifrån, visar direkt flera olika mobilfästen till vilka du kan välja den kontakt du önskar. :confused:
 12. N

  Mentorer!

  Det är ingen som påpekat att de som är medlem i SSA för QSL-distribution faktiskt betalar en hel del pengar utöver medlemsavgiften för det intresseret. Jag ser det inte som något negativt men det "drar" 30 öre per kort man vill skicka, 1000 kort = 300kr. Förmodligen täcker avgiften ut kostnaden...
 13. N

  Angående DL7:s QRT

  ...det blev fel...jag hade en gammal version av tråden på min monitor... ;)
 14. N

  Angående DL7:s QRT

  Nej, det har du rätt i, men är inte dessa personer idag så ökända för sina tilltag att det skulle gå att ordna moteld? Det är ett knepigt läge. 0AIG kan "namnge" personer han tror/gissar/hoppas ligger bakom allt skit. Han tyx klara sig undan "terror" pga att han går "de ökändas" ärenden.
 15. N

  Angående DL7:s QRT

  Är det verkligen så infekterat att det inte går att namnge dessa parasiter som inte gör annat än ställer till med skit? Det är synd om oskyldiga "anklagas". Klartext tack!
Top