Fieldday Dådran 1 aug

SM4HFI

Well-Known Member
Falu radioklubb gör även i år en utflykt till Sundet några km söder om Dådran första helgen i augusti. Några av oss packar och åker upp redan torsdag 30/7, och fler fyller på under fredan. Platsen är mitt i skogen, fin badstrand och stor gräsyta. Runt om fina tallar mm att hänga trådantenner i. Det är höga berg på båda sidor om dalen så VHF går inte så bra. Vi har inga kostnader för platsen och tar inte ut nån avgift, men vi har en bidragsburk för att stödja klubbens verksamhet och täcka de kostnader klubben har för evenemanget.

Vi tar med tälttak med bord o stolar som samlingsplats med skydd för sol och ev regn, och grill. Mat, boende och ett glatt humör får du ta med själv.

Några hålltider för lördan:

9 frukost
10 melodikryss?
11 bakluckeloppis startar
13 lunch
14 tipspromenad
16 fika
19 kvällsmat

Kolla tavlan vid tältet för ev andra aktiviteter och tider!

Söndag 9 frukost
sen packar vi ihop och åker hemåt.

Platsen heter Sundet. Positionen är 60°54'9"N 15°34'11"E (WGS84). Vi försöker få upp skyltar vid korset i Enviken, vid korset mellan Ingels och Bingsjö, samt vid lägerplatsen. En radio kommer att scanna 145625 Falurepeatern och 145550, så du kan få hjälp att hitta.

Titta gärna på bilder från förra året på http://galleri.sk4ao.net/#!album-3. Vi hälsar välkommen från när o fjärran och hoppas på en som vanligt skön och avkopplande helg i tillsammans.
Styrelsen Falu radioklubb /Jan SM4HFI
 

SM4HFI

Well-Known Member
Väderprognosen ser ju hyfsad ut. Vi packar grejor ikväll och några far upp i morgon, torsdag. Några fler på fredag. På lördag har i alla fall Mats SA4BUK aviserat att han kommer, se http://dx-radio.se/enskild.php?annonsid=57566. Kanske fler rensar förråden och kommer på lördag, och kanske nån kommer som vill fylla sina förråd. Skriv gärna en kommentar om du kommer här, på hemsidan www.sk4ao.net eller på Facebook-sidan.

Vi ses!
/Jan
 
Top