SK4AO Fieldday Dådran 5-7 aug

SM4HFI

Well-Known Member
Nu är det tradition!
Första helgen i augusti åker Falu Radioklubb med vänner till Sundet strax söder om byn Dådran och campar. De första kommer redan på torsdan eller ännu tidigare och försöker muta in lite utrymme på vildcampingen. Inga kostnader för platsen, enkelt utedass och badstrand är bekvämligheterna. Ta med eget boende eller muta in dig hos en kompis, detsamma med mat och dryck. Klubben har med ett tält för sol- och regnskydd, några bord och stolar, samma som vi haft tidigare år. Mer info finns på klubbens hemsida http://www.sk4ao.net med bilder i http://galleri.sk4ao.net

Jag ska i alla fall dit har jag tänkt. Skriv en snutt om du tänker komma, men du är välkommen även utan att skriva!
/Jan
Dadran_natt.jpg
 

SM4HFI

Well-Known Member
Lite update... Vi, dvs jag, MKF och MKG kör nog NAC28 från klubbstugan och åker till Dådran fredag förmiddag. Men kommer nån tidigare så går det säkert bra.
Hälsningar /Jan
 

SM4HFI

Well-Known Member
Fick motbud idag från Bror MKG. Han och Lars MKF packar redan torsdag och drar iväg till lägerplatsen, och jag gör detsamma. Vi försöker få till nåt antennaktigt till NAC28 på kvällen. I nuläget får vi inte med stora masten, det blir nog maströr, kanske 12-13 m. Hoppas det är lite skikt att köra på för det är mycket berg runt QTH.
/Jan
 

RM2D

Well-Known Member
Skoj att logga SK4AO/P under helgen. Hoppas ni hade en bra FD! Tack för QSO Jan!'

73 de Mats RM2D
 

SM4HFI

Well-Known Member
Hej Mats!
Trevligt att logga dig också. Som vanligt blev det inte så mycket radio kört, det gick ju bra köra ring-QSO utan radio, se nedan... Vi fick totalt ca 30 besökare. De stannade från någon timme till flera dagar. Det känns som vi kör nästa år igen.
/Jan

Dadran_eld.jpg
 
Top