Påskägg ifrån Ham.se

Martin Björnström

Well-Known Member
paskagg.jpg


Idag är det skärtorsdag och du har troligen gått hem ifrån jobbet redan för att fira påsken med nära och kära. Ham.se har tagit fram fem stycken påskägg till dig med rabatterbjudanden ifrån flera företag.

Får vi locka med 420kr rabatt på en iPod ifrån AppleStore, fraktfria leveranser ifrån Speedmania och ProInk samt en USB-lampa vid tecknande av mac.se abbonemang i helgen?


**REJÄL RABATT PÅ IPOD OCH IBOOK
99mac ger dig en rejäl rabatt om du handlar på AppleStore i April. Om du köper för minst 1850kr får du 140kr avdraget på priset. Köper du för mer än 5550kr dras 420kr av på priset. Det gör ju att det blir ännu mer intressant att köpa en iPod, eller hur?


Använd följande länk för att få 140kr rabatt på order över 1850kr
140kr rabattkupong

Använd följande länk för att få 420kr rabatt på order över 5550kr
420kr rabattkupong**SPEEDMANIA ERBJUDER GRATIS FRAKT
När det gäller backup och portabel lagring är det en extern hårddisk som gäller. Speedmania har det du behöver - allt ifrån små pocketdiskar som passar i bröstfickan till rejäla 300GB lagringsarkiv som rymmer tusentals filmer och dokument. I påskhelgen får du din order skickad fraktfritt, passa på att beställa nu.

JUSTNU: Ange rabattkupongen "påsk" när du lagt produkterna i kundvagnen så dras alla kostnader för frakt bort i ifrån din order.

http://www.speedmania.se/store/**USB-LAMPA NÄR DU TECKNAR 12 MÅNADERS MAC.SE ABONNEMANG
Trött på spam? Macanvändare? Då ska du skaffa ett mac.se konto idag! Vi dödar all spam (i en omröstning på 99mac.se svarar 100% av våra användare att dom inte får spam överhuvudtaget!) och alla virus redan innan dom hamnat i din inkorg. 50MB lagringsutrymme för mail och 100MB för din hemsida. Inbyggd webbkalender och mycket mer.

JUSTNU: Skaffa ett mac.se abbonemang innan söndag så får du en snygg USB-lampa värd 125kr som är perfekt när du ska använda datorn på flyget eller i sovrummet utan att väcka din partner.

http://mail.mac.se**PROINK ERBJUDER GRATIS FRAKT
Om du ska köpa toners, bläckpatroner eller annan förbrukning är det ProInk.se som gäller. Marcus Hadevik och ProInk-teamet ger dig bra service och har förbrukningsartiklar även för kopiatorer och faxar. Gör ProInk till din partner - det lönar sig i längden!

JUSTNU: Ange rabattkupongen "påsk" när du lagt produkterna i kundvagnen så dras alla kostnader för frakt bort i ifrån din order.

http://www.proink.se**ALLTID LÅGA PRISER IFRÅN STYGGAPOJKEN
Magnus driver webbshop och butik i Malmö under namnet Stygga Pojken. Just är han extra stygg och erbjuder riktigt låga priser på minnen, hårddiskar och datortillbehör som passar både PC & Mac.

http://www.styggapojken.com
 
Back
Top