Repeatrar i SM0

sm6nzb

Well-Known Member
Janne neZan skrev följande i en annan diskussion.
Passar bättre som egen:

----klipp-----
En del "höga" SSA-gubbar verkar undvika dialogen såväl med sina medlemmar som med andra amatörer. Den tystnaden gagnar inte föreningen, dess medlemmar eller övriga SM-hams.

Våra problem med repeatrarna här i Stockholm är ett bra exempel; SSAs repeater-koordinator 2ECL gör sig helt osynlig, slutar att svara på brev och är onåbar på telefon så fort han ställs inför problem. Dessutom är han partisk. Han kämpar med näbbar och klor för att hålla det mäktiga FRO bakom ryggen mot oss vanliga gräsrötter i SM0!

MEN - Lögner och efterkonstruktioner - som snudd på leder till kaos - funkar inte och vad gör han då? Jo, just det - lägger LOCKET PÅ - förstås! Strutsbeteende, istället för att se till vad som är rätt i sak! Att herr Lahti står med bägge fötterna på jorden må så vara och grabben vill nog väl - Men tyvärr, - Han har också begravt hela sitt huvud djupt i den Norrländska myllan!

(Var står Ordföranden -SMK i den här frågan förresten - skulle vara intressant att veta?)

Mig veterligt så är den ende - med inflytande i föreningen - som tagit situationen på allvar vår egen DL0/SM0AIG. Ingemar som är vettig och vaken fattar nu vad som pågår. Apropå det; Kolla in hans hemsida http://go.to/sm0 och jämför den med SSAs huvudsite. Hur länge skall SSA hålla på innan deras sida funkar egentligen? Pinsamt!
-------klipp------------
GOD HJUL! JANNE/-NEZ
 
Till NEZ
Lyssnade på er i morse på R6X, NEZ, WQT mfl.
Ni verkade ha kommit över bråket, eller vad är läget ?

DL0 berättade på senaste styrelsemötet att man fått igång en dialog och bla anlitat Micke EPX som teknisk konsult och det kändes som allt började lösa sig, eller...

Anders ECL har varit sjuk i 40 graders feber så då läser man inte
ens mail.

Nu åter i SM6 / 73 Tommy SM6NZB

PS hade bara handapparat med gummipinne i bilen så jag nådde ej repeatern. Tar med 706:an och antenn nästa gång. DS
 
till nzb
det är otroligt konstigt att man bara kan köra över andra som redan ligger på en repeater frekvens med både störningar och 1750 hz ton det är bara för mycket att man kan göra vad som hällst för att köra bort folket från en redan upptagen repeater.
 
Back
Top